Jag kommer sakna dig

-

Paradise hotel 2013

Jag måste skriva det obligatoriska "Paradise hotel 2013 finalen"-inlägget, som alla andra. Och uttrycka mitt obeskrivliga internethat gentemot Jesper "Jeppe" Johansson. Han är bara en äcklig, liten människa med många psykopatiska drag. Tycker ärligt talat synd om varenda människa som måste andas samma luft som honom. Aina är min favorit och jag tyckte så synd om henne när jag såg hennes blick efter att Jeppe slängde kulan i marken. 
 
"Aina förtjänar inte pengarna", säger han och tycker att alla andra gör det. Och han påstår att han är spelaren och resten är spelpjäser, hur han är Paradise hotel. Förstår inte ens hur någon skulle vilja vara "Paradise hotel"...
 
Även jag hoppas att han dör ensam efter detta, mvh tar spelet personligt
 
 

gratitude

Tacksamhet eller uppskattning, en känsla och en attityd gentemot en händelse eller en person. Uppskattning är ungefär det lättaste att ge och du har ca hundra olika sätt att ge det på, ett leende eller en kindpuss tillexempel. 
 
Jag har en nära vän, vi kallar denne för B, och vi har en lång historia med många upp och ner, mycket fram och tillbaka och en hel del hej - hejdå; jag älskar dig - jag hatar dig. Det finns ingen annan som ligger så nära hjärtat som B gör. Så när h*n ofta kommer till mig med möjliga och omöjliga "problem" som livet kastar runt, kan jag inte, inte lägga mig i. Jag kan inte icke-lägga mig i. Bryr mig fruktansvärt mycket om mina vänner och jag bryr mig för mycket om just denna vän. 
 
Jag har alltså alltid funnits där för B, alltid gjort allt jag kunnat. 
 
B är fruktansvärt dålig på att ens säga tack, det behöver liksom inte vara mer än så -- ett tack, eller en kram och en kindpuss. Eller ett leende. Jag har aldrig gett upp denna vän, trots att allt varit väldigt trassligt, plågat och smärtsamt. Jag har heller aldrig krävt något av personen, det enda jag har gjort är att lägga mig i. Ordentligt, haha! Säger självfallet inte att B inte uppskattar mig, för det vet jag att h*n gör. Men det är bara så ledsamt att inte känna uppskattning, känna sig uppskattad, när jag gör allt jag kan.
 
 

droger

Gossip Girl och One Tree Hill är väl de enda serierna jag kollar på om och om igen (Grey's är borta från datorn och Pretty Little Liars var det enda som gällde i somras och American Horror Story kan jag bara se en gång - känner mig smutsig när jag sett den).
 
I alla fall: jag har hittat två skådespelare och två låtar som jag hade kunnat gifta med mig. 
 
Leighton Meester spelar Blair Waldorf i Gossip Girl. 
 
Bethany Joy Lenz spelar Haley James Scott i One Tree Hill. 
 
Lyssna, för ni kommer inte bli besvikna.

fredag - lördag

 
Jag har haft de bästa tjugofyra timmarna på väldigt länge! Bella och Petter hyrde en bil och tog med sig mig och Jonas till Borlänge för att kolla på ................ HOFFMAESTRO! Och det kan ju ha varit bland det bästa jag någonsin gjort, allting var så perfekt!
 
Förfesten började i bilen för alla utom Petter som körde, och fortsatte på hotellet med bastu och pool! Jag drack tre cider på krogen och bara vatten efter tolv. Var nykter när dom kom ut på scenen men det gör inget, slår vad om att allting blev mycket bättre pga det! 
 
Fick vatten i ögat och en tant hoppade sönder min högertå men det var så värt det för Nils (Tull, kallas Melo) blinkade åt mig!!! Nu är vi kära och ska snart gifta oss! 
 
 

RSS 2.0