<3<3


god i love you

 
 

tack för visad hänsyn

"Eftersom svenskt rättsväsende har slagit fast att ett nej eller att vara i ett medvetslöst tillstånd inte räcker om du vill undvika våldtäkt kommer här t-shirten som talar sitt tydliga språk."
 
En tröja med texten "jag vill inte knulla - tack för visad hänsyn" -- nu behöver vi tjejer - eller ni killar, varför diskriminera? - aldrig vara oroliga för att bli överfallna. Haha, fantastiskt!
 
Klicka på bilden för att köpa tröjan, pengarna går oavkortat till Kvinnofridslinjens arbete!

blair waldorf at her best

Man måste ha sett GG för att förstå men kan inte låta bli att lägga ut den för alla att se ändå. Under de åtta-nio gånger jag har sett serien har jag totalt missat detta! Helt underbart! <33
 

jag saknar dig.

Ibland stöter man på människor som gör ett större intryck än andra; som förändrar något, gör livet ljusare, gör mig gladare. Jag träffat på några få såna människor och jag är så glad över att de allra flesta finns kvar i mitt liv och gör det bättre!
 
Men sen finns det några som inte finns kvar för att universum ger och sen tar tillbaka. A och M, världens finaste människor. De har etsat sig fast i mitt hjärta och jag saknar varje dag. Hela tiden. Det går inte en dag utan att jag tänker på och längtar efter dem. Jag önskar att saker var annorlunda. Jag önskar att det gick att spola tillbaka tiden och göra saker på ett annat vis. Förlåt för allting som hände, och för allting som inte hände, förlåt för allt jag gjorde.
 
  
 
 

varför elektronik inte borde finnas

Spenderade ca hela kvällen igår med att omformatera min gamla dator, jag har aldrig gjort detta så tog varenda återställning som fanns. Idag har jag spenderat ca hela dagen på att formatera ett USB-minne så jag kunde installera windows 7 på den. Klockan är elva och jag har inte kommit någonstans alls, den står bara och laddar med 0 %. 
 
Jag ska verkligen inte beblanda mig med elektronik, allting går bara sönder - eller så blir det fel. Nu har alltid bara blivit fel och jag gråter. Det är tur att jag har något som har hållit mig i handen genom hela processes och som hjälper mig med hur jag kan göra och så vidare! Tack, tack, tack <3
 
Ps skitdator ds
Ps2 skit-windows 7 ds2
 
Edit: 
Efter att ha formaterat två USB-minnen och testat två olika operativsystem gick det att installera. Sen skulle datorn reparera någonting. Det mest spännande som har hänt oss båda en söndagsnatt uppenbarligen!!
 

godmorgon alldeles för sent

 
 
+ nattsällskap <3
 
 

<3

Kendall Payne - Scratch 
 
Alva Leigh - Calling me 
 
Kendall Payne - I will show you love 
 
Katie Herzig - Wish you well 
 
Katie Herzig - Lost and found 

dagens

Sprang iväg för att träffa Isabel på lunch! Vi catchade up och pratade om C-uppsatser, roliga saker och oviktiga saker, vi diskuterade tråkiga saker och viktiga händelser. Det är alltid mysigt att träffa henne, hon är så fin!
 
Nu väntar jag på att mamma och lillebror ska bli hungriga så vi kan köpa mat, sen ska jag sova! Så roligt är mitt liv nu förstår ni varför jag inte bloggar mvh tråkiga tjejen


:)

Eftersom jag har bloggat noll på väldigt lång tid summerar jag de senaste veckorna som awesome och kastar upp några bilder som får beskriva tiden! Puss och kramis
 
 
 
 

kortare, blondare, bättre

 

RSS 2.0