Brooke and Lucas

Finaste scenen i världshistorien!

Avslappning

Jag har under två dagar arbetat av halva tentan, det är BRA jobbat ska ni veta! För att kunna slappna av lite och släppa tentan dammade jag av min gamla systemis, som inte har används på snart två år, och med musik i öronen gick jag runt och tog bilder. Jag fick musik, avslappning och motion - det kunde inte bli bättre! Det tackar jag regnet och regnbågen för!
 
Nu ska jag slå på en film och sen sova så jag är pigg imorgon. Åh, livet <3
 
 

Och där tog tiden slut

Jag har haft det lite halvlugnt i skolan ett tag, jag har kunnat skjuta upp allt plugg till nästa dag utan att någon har blivit lidande. Detta slutar idag, BIG TIME. Nu sitter jag här och skriver på en b-uppsats samtidigt som jag skriver på tentan, det här går bra nu! Som att det inte vore nog så är det min födelsedag idag! Telefonen har gått varm och min facebook håller på att svämma över - så mysigt!
 
Eftersom jag visste hur stressad denna vecka skulle bli så firade jag och min familj födelsedagen igår med en brunch, det var hur mysigt som helst! Fick nutellamackor, pastasallad och köttbullar med grädde (det sistnämnda var inte medvetet, jag trodde att det var gräddfil). Jag fick bland annat en soffa och pengar, och idag fick jag världens sötaste smycke till ett armband av min lillebror!
Nu skriker min tenta på mig! Grattis på födelsedagen, Sanna. Puss

Förkylning

Idag är det fredag och jag är inte bara pank utan förkyld också. Det går en E4 ner från min näsa och jag låter som en 45-årig whiskey-tant med huvudvärk och hosta. Min telefon har dessutom vibrerat hela natten med skype, sms och kik så jag har knappt fått sova någonting heller, lagom irriterad. Det enda som är bra med en förkylning är att jag måste vara hemma = kan skriva på b-uppsatsen. 
 
Nu vet jag inte vad jag ska säga mer, ska kolla på Dårfinkar och dönickar och vilja skära halsen av mig själv. Puss

JC


Uppehåll

Nu har jag haft ett blogg-uppehåll för det behövdes, inte för att min blogglust har kommit tillbaka eller så men jag kände att eftersom folk fortfarande läser varje dag tänkte jag uppdatera dessa stackare! Det har varit ganska mycket i skolan och än är det inte slut, jag har en b-uppsats, en större redovisning, ett grupparbete, en gruppredovisning, två individuella uppgifter, en kompletteringsuppgift och två tentor kvar. På en månad! Det var mycket mer än vad jag tänkte mig, jäklar....
 
I alla fall, idag var vi (jag, min klass + några andra och en lärare) i Stockholm, vi hälsade på Språkrådet! Jag kände mig som en åttaåring på studiebesök; det fattades bara reflexvästar och ett rep att hålla i. Allting började med att några gick fel så medan hon gick och hämtade dom fick vi åka dit, HELT ENSAMMA!! Vi är stora barn nu, mm! Efter det var det en timmes klagande från föreläsaren om för lite pengar och för mycket att göra och inte tillräckligt med tid osv, osv.
 
Sen åkte jag hem och pluggade lite, nu är jag jättetrött och vill sova!
mindfuck.

RSS 2.0