Real housewives of New Jersey

Imorse vaknade jag av solen för första gången på ett halvår, helt underbart! Idag drog jag igång träningen på riktigt igen (efter ett uppehåll på en och en halv vecka), hade hur mycket energi som helst och nu har jag redan fått träningsvärk. Min lillebror gjorde våfflor till middag, jag åt en och nu ska jag slå på några avsnitt av real housewives of new jersey innan det är dags att sova igen.

En väldigt bra dag idag

Idag var en så himla bra dag. Träffade min finaste vän och pratade om livet, kärlek, hat och mat. Fick lunch på 018 där vi satt i en och en halv timme innan vi traskade runt i affärer och sen tog bussen hem till mig. Eftersom att P är tjock gick till kiosken och köpte red bull, cheeze balls och turkisk peppar. Hennes tåg var inställt så jag fick en timme extra med henne - tur, eftersom att vi nästan aldrig träffas. Vi planerade en ny träff om en månad och sen sa vi hejdå. 

Jag är kär

 


New in


Cupido

Var på stan och lunchade med Annie, åt världens godaste sallad och pratade om livet! Fick med mig en tröja hem som ni får se senare! Puss.

Brunch

Idag var jag och familjen på världens bästa brunch, dom hade allt! stekta ägg, kokta ägg, pytt i panna, äggröra, bacon, köttbullar, prinskorvar, pastasallad, laxpasta, pannkakor med sylt och grädde, frukter, nötter, juicer(?), chokladkakor, kladdkakor, sallader, mozzarellasallad, fetaostsallad, kex, ostar osv. Hur gott som helst! Nu sitter jag här, sex timmar senare och är fortarande proppmätt!

Sötsaker

Jag har tagit det lugnt hemma hela dagen, saknat pojken. När jag var på väg ut i köket för att hitta något sött att äta hade mamma bakat typ kladdkaka i miniform till alla. Mums! Nu när helgen är i princip över får jag längta till på tisdag när världens bästa tjej kommer hit, ska bli så skönt att få prata länge och ordentligt. Jag saknar henne.
 
Och jag saknar dig.

Huvudvärk och magont

God kväll mina vänner! Vaknde tjugo i nio av att fina bästis ringde och ville gnälla lite (var mest jag som gnällde). Efter det rullade dagen på ganska långsamt innan vi åkte till IKEA och åt pizza för att sedan köpa godis och hämta ut nya tabletter till mig. Nu har jag ätit för mycket så jag har dragit på mig både huvud- och magvärk så jag ska kramas lite och räkna minuterna till jag får sova!

.

 

 


2012

Ligger och slökollar på 2012 nu när pojken ändå har somnat (kul!!!!!). Blir helt till mig av alla naturkatastrofer som skulle ha drabbat jorden förra året. Lite synd att det aldrig hände för det hade varit tufft, och hemskt såklart. Eller ifall det hade blivit som i TWD - massor av zombies överallt och man hade varit tvungen att sätta en yxa i huvudet på alla. 
Imorgon måste jag ta tag i träningen igen, om jag får sova inatt. Vill helst bara köpa godis och trycka ner mig i sängen hela dagen och hela kvällen och hela natten men det blir ingen "beach 2013" av det eller. Nu drunknade någon kanske på filmen, får inte missa det här. Puss.

2009

Jag saknar dig ibland.
 

God morgon

Livet utan sömn är hårt, lyckades skrapa ihop fem timmar inatt i alla fall. Nu har jag varit i skolan och så har jag tränat. Snart ska jag ta tag i den sista frågan på hemtentan och sen har jag äntligen några dagars sportlov! Längtar asmycket till på torsdag, jag vet inte vad som kommer vara mysigast; kramarna eller nätterna, fniss. Puss!

Världens finaste låtar

 

Om migigigigig

Har du pojkvän/flickvän: nope
Saknar du någon just nu: ja
Senaste personen du kramade: mikael
Vad gör du: just nu? desperate housewives, annars? pluggar till lingvist/språkvetare
Vilken svordom använder du mest: jävla helvete
Har du en iPhone: jajemen
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: åtta
Vilken var den senaste filmen du såg: the sceleton key
Vad skulle du göra om du vinner på lotto: köpa facebook
Tar du medicin för att somna snabbare: mm
 
Vilken låt lyssnar du mest på just nu: chantal kreviazuk - far away 
Vilken film skulle du ge 10/10: my sisters keeper
Vilka internetsidor brukar du vara inne på: flashback, facebook och blogg.se
Vilka litar du mest på: ingen nämnd, ingen glömd, ingen kränkt
Vilken är din favoritdryck: red bull
 
Hur bor du: i en röd villa med vita knutar
Brukar du komma i tid: haha, nej
Har du någon fobi: spindlar och djupa mörka vatten
Har du sovit i din egen säng de senaste dagarna: delvis
Senaste personen du ringde: patricia
Senaste personen som ringde dig: mamma
Vad står det i ditt senast mottagna sms: jag saknar dig
 

Sunday

Mamma köpte schampo och balsam som ska skydda mitt vackra, röda hår från allt elakt klor, hon är så bra att ha ibland. Annars har hela helgen gått åt till att försöka plugga systemisk-funktionell grammatik-hemtenta som äntligen snart är färdig, bara en liten fråga kvar!
 
Imorgon väntar ett träningspass och en sväng till skolan. På tisdag efter klockan tolv är jag äntligen fri från allt vad grammatik heter och då kan jag ta några dagar ledigt, så skönt!

:)

Våra grammtiklärare gav oss en rap om SFG, känner mig så skamsen. Haha, vad är det här liksom?

Mitt huvud sprängs

Jag har haft så mycket att göra att jag inte har hunnit tänka, skolan äter mig levande. Den senaste tiden har jag tränat, pluggat, varit i skolan, omringat mig med fina vänner och velat döda systemisk-funktionell grammatik. Jag har i alla fall simmat sex kilometer på mindre än en vecka (hm, impressive), tagit tag i nästan halva hemtentan och duschat. Nu ska jag snart sova så jag kan ta tag i resten i helgen!

Blä

... vad fan hände, Nelly.com?
Vad är detta? Bröllopsklänningar? Jag får diabetes, sliskit söta.

Hm....

Jag tror att jag vill ha dessa, men jag är inte riktigt säker än.

The walking dead

Äntligen!

Rebecca Stella for Nelly

Mina absoluta favoriter från Rebecca Stellas kollektion, från Nelly och i min garedrob. 

Ja må hon leva

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, jag visst ska hon leva uti hundrade år. Och när hon har levat och när hon har levat och när hon har levat uti hundrade år; ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, jag då ska hon skjutas i en skottkärra fram. HIPP HIPP HURRAAAA
 

Semlor <3333

Jag har fått hemska cravlings för semlor. Jag åt en semla i onsdags (tror jag), en i fredags, en i lördags och nu står det ännu en semla i kylen till mig. Jag höll mig hela natten och hela dagen från att äta den men nu vet jag inte om jag kan hålla mig längre. Jag har aldrig ens varit så himla förtjust i det, det har varit ok liksom. Nu vill jag äta semlor hela tiden. Ska läsa sextio sidor om grammatik med betydelse + göra anteckningar på det SEN ska jag äta den.
Återkommer senare med en uppdatering om hur god den var!

Closer


Beslutsångest

Efter en uppgiven natt och morgon med toalettkramar och huvudvärk mår jag äntligen bättre. Jag har haft beslutsångest hela dagen: äta en semla eller inte äta en semla, äta en halv semla eller en hel semla, äta fiskbullar med eller utan potatis, köpa skorna eller inte köpa skorna, gillar jag blåa lårhöga stövlar eller gillar jag det inte, ska jag äta upp den andra semlan eller inte. 
 
Jag är lite småkär i dom ändå, ångrar att jag skickade tillbaka dom för första början. Lite kär.
 
Vill jag ha dom nu? Ja. Kom till mama.

Plugga

Idag var min lediga dag trodde jag. Svängde förbi skolan och hämtade ut resultatet av en tenta och köpte två böcker, pratade med J och någon från C-kursen. Sen har jag tränat en stund och nu ska jag snart ta tag i pluggandet så jag kanske förstår någonting av textens grammatik! 

RSS 2.0