Julklappstips

I alla fall jag har problem att hitta julklappar till vissa och andra vill inte ens ha någonting. Då är SOS-barnbyar julklappskampanj Tomt på innehåll. Fullt av mening det bästa du kan ge, tycker jag.
 
Här få du möjlighet att bidra till att barn och vuxna i utsatta länder får en ärlig chans till ett drägligt liv. Du binder inte upp dig på någonting och det finns paket för alla plånböcker, allt från 56:- upp till 3450:-. Du kan välja att stödja bland annat barn i Brovary, barn i Ghana eller familjer i Ukraina. Du kan dessutom få möjlighet att vara med och rusta barnbyn i Indien och bygga ett utbildningscenter för barnby-mammor i Kambodja. 
 
Familjepaketet - hjälp föräldralösa barn att få en tryggare och mer kärleksfull uppväxt för 600:-
Starta eget-paket - för 200:- ger du en familj ett litet startkapital som kan göra stora skillnader i Centralafrikanska republiken, ett av de fattigaste länderna i världen. Du ger familjerna möjligheter att investera och växa.
Renoveringspaket - I barnbyn Latur, Indien, bor det 129 föräldralösa och övergivna barn. Latur byggdes 1993 och behöver nu renoveras. För bara 128:- birdrar du till renoveringen av byn.
Skolpaket - Vi alla vet att en bra utbildning är en av grundstenarna för att få en ärlig chans till en bra framtid, för 275:- hjälper du barn i Siem Reap, Kambodja att uppfylla sina drömmar.
Lek- och fritidspaket - För att barn ska utvecklas och må bra behöver de leka. För ynka 56:- köper du ett paket med leksaker och fritidsredskap till barnens aktivitetshus i Tamale som ligger i norra Ghana.
Medicinpaket - Hjälp familjer i Ukraina upp på fötter genom att köpa medicinpaketet för 157:-. I paketet ingår livsnödvändiga mediciner.
Matpaket - Omkring 100 000 barn i Senegal bor på gatan och överlever genom att tigga pengar och mat. För 103:- köper du matpaketet och ger barnen basmatvaror som är livsnödvändiga.
Klädpaket - Under vintern i Ukraina blir det kallt, då blir det extra svårt för barn på gatan och institutioner. För 492:- köper du vinterkläder som håller ett barn varmt.
Vattenpaket - På Ghanas landsbyggd saknar 30% av befolkningen tillgång till rent vatten, det som är en nödvändighet för att hålla sig frisk. När du köper vattenpaketet för 350:- hjälper du till att finansiera en ny vattentank i barnbyn Tamale.
Huspaket - Detta är SOS-barnbyars dyraste paket på 3450:- men du hjälper SOS-barnbyar att bygga ett center där mammor ska lära sig om föräldrakunskap, barns rättigheter, hushållsekonomi och matlagning.
Ni klickar bara på bilderna för att komma direkt till de olika sidorna, där hittar ni mer information och hur ni köper paketen. För att bli fadder, skänka pengar och hjälpa SOS-barnbyar i deras arbeten klickar du HÄR! <- där.


Kladda lite här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (visas bara för mig)

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0